Cannabisodling i Järnet!

17 mars 2010 at 12:42 (Järna partiet, Tomt skrammel) (, , , , , )

I en lägenhet i Järnet fick polisen napp på en biodynamisk cannabisodling i ett tält med stora miljövänliga lampor för odlingsljus.

En man blev av polisen anhållen för narkotikabrott.  Han mådde dåligt och på väg till psykakuten där  det upptäcktes  narkotika i mannens fickor. I Järnet finns inte så mycket att göra på dagarna så en enkel fritidssysselsättning är att odla biodynamisk cannabis och skapa en försörjning på annat sätt än att syssla med rån!

Järnets signum är  biodynamiskt så odlingen har inte varit skadlig för miljön. Ett nytt spaningsspår för polisen är att börja spana på tidigare normala elräkningar  som plötsligt rakar i höjden och hamnat på nivåer som  måste förklaras. Naturligtvis kan vi uppmuntra till en informell kommunikation mellan myndigheter och El-leverantörer. Onormala El-förbrukningar ska givetvis  av El-leverantörerna anmälas till myndigheterna.

Myndigheternas handlande är trotts att vetenskaplig forskning visar att cannabis  inte är farligare än alkohol gör den mässingsförsedda personal stor utryckning.

Matts Sill