Tävling i höjdkast med rullator!

01 november 2010 at 09:48 (Fullmäktige, Glashuset, Länstidningen, Politik) (, , , , )

Retrogruppens vara är aska i efter senaste valet i Tokstad. Politikerna tog som sin uppgift att motarbeta, smula sönder och förlöjliga partiet på alla nivåer i politiken.

Politikerna som förebilder har nu sprit sig till befolkningen. Den nya metoden är att på övergångsställen drastiskt köra över personer med rullatorer för att sedan se hur högt de kan flyga. Från politiskt håll markeras det som en folkets vilja att skapa reda i staden. En som ihärdigt arbetat med att söndra och sedan försöka framställa sig som ordningsman är Nalle  Takvinkel som senast i Regionbladet upprepade sina flera år gamla iakttagelser om råttbon och oegentligheten som han inte har att göra med.

Den personen i 30-års åldern som är anhållen för att ha provflygt den 96-åriga kvinna och sedan smitit från platsen är en god representant för de politiker som suttit i glashuset och speglat sig i sin egen förträfflighet.
Det gäller ju att ha stora högtflygande planer med spår högt upp i luften medan underhåll och säkerhetshöjande åtgärder som timglas vid övergångsställen där de tävlande om höjdkast kör fort.
Barn och människor i arbetsför ålder ska ju inte drabbas av denna tävling, de är ju den framtida marknaden.

Åsa Slav

Annonser

1 kommentar

  1. tokstan said,

    I diskussionen om höjdtävlingen har man gjort tummen ned för 30-sträckor och fartbulor. Möjligen kan bublorna användas till att vid lyckliga omständigheter förbättra infallsvinkeln så att högre höjder kan nås. Huvudlösning med fartkameror bör samtidigt kompletteras med höjdmätare. Men där är beskedet är att det kan dröja i något eller några år eftersom det kräver inblandning från bland andra Trafikverket och idrottsförbundet.

    Hastigheten som är roten till rekorden och kamerorna tål att vänta på. De går att vänta på för att kunna dokumentera nya höjder och rekord. Under tiden kan träningen fortsätta.
    En tids utredning om en ombyggnad kan ge ett bra resultat.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: